torek, 21. april 2009

Kaj sem počel to soboto ali....zakaj sem še vedno utrujen

Nekaj fotk iz množice. Trajalo je cel dan, šli smo ob 7 od doma, prišli smo nazaj malo pred polnočjo.
Lokacija: Posavski muzej Brežice, Viteška dvorana. Samo Hajtnik je pomagal pri kontaktu, dr.Teropšič nam je slikanje dovolil (hvala še enkrat), Darko nas je pa cel dan čuval (hec, gledal je nas, da ne bi slučajno poškodovali freske, bognedaj!) . Izposoja oblek: Opera & Balet.
V vlogah grajskih dam so nastopale : Branka, Špela, Simona in Nina (ki je poskrbela za make-up in tudi za oblačenje in slačenje deklet in same sebe).
Upam, da bom kaj takega kmalu ponovil, čeprav za to fotkanje ni naročnika, kljub izdatni pomoči vseh navedenih pa ni bilo poceni.
Meni so fotke kar všeč, upam, da bodo tudi vam.

Zadnja fotka ni namenjena tistim, ki jim fotke niso všeč, ampak se mi je nasprotje zdelo kar fajn. Pa Branka tok dobr igra....(falila poklic, čist!)

4 komentarji:

UrosG pravi ...

Ali se samo meni zdi, da je na zadnji fotki ful podobna Kate iz Losta ;)

Matjaž Očko pravi ...

opa! kul! :)
pri začetnih me edino moti osvetlitev - tam pri totalu oziroma kjer se vidi cel prostor - osvetlitev je namreč preveč očitna; verjetno bi bilo bolje, če bi svetlobo zmehčal in luč precej dvignil; s tem bi se izognil tudi tisti senci nad ograjo...
drugače pa mi je tale koncept všeč, nekako ljubše pa so mi tiste na stopnicah in zadnje tri. :)
pa dobre modelke ste mel ;)

Gregor pravi ...

Zelo zanimiv in kreativen šuting. Precej bi se strinjal z Matjažem. Očitva svetloba malce pokvari začetne fotke. So pa zato fotke proti koncu odlične.

Anonimni pravi ...

Dober zacetek