torek, 11. marec 2008

Spet tu!

Mislil sem, da bo malo več časa za novi prispevek, ampak... Stvari se mi dogajajo in po službeni strani in po foto strani. Kolegi iz DF Svit (saj sem že omenil, da so foto manijaki!?) intenzivno pošiljajo ODLIČNE fotke na razstave, jaz pa pri silnih fotkah, ki jih imam, ne vem kaj bi poslal.

Torej, pri meni je postopek za iskanje primernih fotk sledeči: Pregledati je treba cca 2.000 Gb datotek, od katerih je 1/3 na CD-jih in DVD-jih, potencialno dobre slike prekopirati v novo mapo in se jih lotiti s PS-om (hov, hov).

Malo bolj ohlapen izbor obsega približno 500 fotografij, za obdelavo posamezne slike pa gre 5 do 30 minut(če jo hočeš primerno obdelat). Ko potegnem črto, se naslednji mesec ukvarjam samo z obdelavo fotografij in to 8 - 10 ur na dan! Ne bo šlo, žal...

Zato danes v prispevku par slikc, ki sem jih zadnji teden obdeloval do ranih jutranjih ur. Nekatere bodo mogoče šle tudi na natečaje, ne vem še.

Vaše mnenje tudi šteje, zato pogumno s komentarji!

Zimska 2005/2006 prvič...

...in drugič,

Hladna arhitektura in "meltdown"

Ptič v dobri svetlobi

Staro...

...in mlado,

No, tale ni za razstavo, le za lahko noč. (Ah, ponovno kosmat, tam, kjer že dolgo nisem več. Ko prideš v srednja leta se lasje preselijo v nos, ušesa in na hrbet...)

Seveda ste dobrodošli tudi za komentarje pri drugih fotkah, ki sem jih objavil in poveste svoje mnenje.

2 komentarja:

Žiga Mihelčič pravi ...

uf...kkšnga strokovnga komentarja ti glih na znam dt lahko pa sam rečm da so fotke ODLIČNE!:) 1a res!bravo:) zelo všeč:)
Lp

Žiga Gričnik pravi ...

Prve tri bi po mojem mnenju zagotovo lahko bile kje sprejete, četrta pa tudi, mogoče je bolj potencialna za kakšne specifične teme